Cautare

3547 de rezultate pentru "acident circulatie alexandria 28 august" (2.63 secunde)
La 150 de ani, leul devine euro Guvernatorul a mai aratat ca la sarbatorirea a 150 de ani de la introducerea leului, moneda nationala a Romaniei va fi euro, iar leul isi va pierde puterea de circulatie.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, din 3 septembrie, 500 de monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de industrie petroliera romaneasca. ... Punerea in circulatie a monedelor se realizeaza prin sucursalele Bucuresti, Cluj, Iasi si Timis ale BNR.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune din 29 octombrie 2007 in circulatie, in scop numismatic, 250 de monede din aur dedicate aniversarii a 90 de ani de la victoriile Armatei romane de la Marasti, Marasesti si Oituz.
libera circulatie a fortei de munca a acutizat criza de personal calificat pe piata; ... Nu trebuie uitata nici presiunea tot mai mare pe piata din partea tarilor asiatice, care pun in circulatie produse ieftine, dar de slaba calitate.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a atentionat ieri proprietarii de masini non-Euro ca este foarte posibil sa fie obligati sa renunte la autoturisme de la 1 ianuarie 2011, daca Uniunea Europeana va aproba directiva privind scoaterea din circulatie a acestui tip de autovehicule.„Este foarte probabil ca la nivelul Uniunii Europene - si este o atentionare pe care o fac tuturor detinatorilor de masini poluante non-Euro - de la 1 ianuarie 2011 sa fie adoptata o directiva pentru scoaterea acestor masini din circulatie“, a spus Tariceanu.
Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta a pus in aplicare, din acest sfarsit de saptamana, restrictiile de circulatie pentru masinile de mare tonaj, masura care va fi aplicata pana in data de 15 septembrie.
Inmatricularile de autoturisme noi au scazut cu 2,3% in primele sapte luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 171.385 de unitati, in timp ce inregistrarile de masini second-hand s-au dublat, la 112.054 de unitati, iar in iulie au intrat in circulatie mai multe masini rulate decat noi.
In urma discutiilor si a deplasarii la fata locului s-a stabilit restrictionarea vitezei de circulatie a trenurilor pe segmentul de cale ferata cuprins intre km 25,180 si km 27,800, viteza de circulatie a trenurilor urmand a fi de 30 km/ora, hotararea fiind aplicata din 2 septembrie 2008.
Elvetia va decide anul viitor daca va deschide piata fortei de munca pentru cetatenii romani si bulgari, libera circulatie primind deja acceptul Guvernului si Parlamentului elvetian, a declarat, ieri, ministrul elvetian al Economiei, Doris Leuthard.
El a sustinut ca si in tarile occidentale, precum Germania si Franta, exista blocaje de circulatie si trafic ingreunat, in pofida unei infrastructuri foarte dezvoltate.
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania (UNNPR) a comunicat ca a luat cunostinta de situatiile intervenite in piata imobiliara a ultimelor luni referitoare la discrepantele care apar intre valorile de circulatie reale ale unor imobile si valorile acestora cuprinse in expertizele realizate la cererea Camerelor Notarilor Publici, in baza prevederilor Codului Fiscal in vigoare.
In perioada ianuarie - octombrie a anului trecut au intrat in circulatie 100.098 automobile rulate si 259.154 masini noi, potrivit datelor Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).
Banca Nationala a Romaniei pune in circulatie, incepand cu 1 decembrie 2008, o noua bancnota cu valoarea nominala de 10 lei, reproiectata.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, de la 1 decembrie, o noua bancnota cu valoarea nominala de 10 lei, care pastreaza caracteristicile grafice ale cupiurilor aflate in circulatie, dar este reproiectata din punctul de vedere al elementelor de siguranta.
In aceasta luna, cinci state-membre UE au ridicat restrictiile pentru Romania si Bulgaria in ceea ce priveste accesul liber la piata fortei de munca, permitand libera circulatie a lucratorilor.
"Intersectii de diferite complexitati, cu circulatie canalizata si dirijata cu semafoare, PIETE cu circulatie giratorie continua si canalizata sau cu giratie avand raza pastilei centrale redusa (12 m....15 m) cu sau fara traversare diagonala prevazuta cu semafoare".
Zilnic, CFR Calatori pun in circulati un numar mediu de 1520 de trenuri, iar timpul total de circulatie zilnica a trenurilor de calatori este, in medie, de 235.000 de minute.
Soferii din Bucuresti se situeaza pe locul 9 in topul mondial in privinta agresivitatii la volan si a incalcarii regulilor de circulatie, conform Opentravel.com. ... "In aglomeratie, benzile de circulatie nu inseamna nimic, iar soferii se strecoara in fiecare spatu posibil, agitandu-si mainile furiosi si injurand ca birjarii.
Odata depasit dealul sapat, dupa numai cateva sute de metri cel care se aventureaza pe traseu trebuie sa se intoarca deoarece cele doua fasii sapate si nivelate dupa cum vor arata sensurile de circulatie ale autostrazii se opresc brusc, fara speranta, in fata padurii incalcite.
"Lucrarile la pasaj trebuie sa inceapa pe 28 martie, dar firmele constructoare au nevoie de cateva zile pentru organizarea santierului.
google-analytics.com